Se udvalget af produkter i vores“GrønHund” univers

GrønHund

Velkommen til GrønHund universet. Her finder du bl.a. vores helt eget co2 besparende kvalitets hundefoder, lavet på det nye superfood – insektprotein.

Men vi har også et bredt udvalg af godbidder og kosttilskud til den miljøbevidste hund og hundeejer.

Vi ønsker at gøre det nemmere for dig som hundeejer at træffe sunde og bæredygtige valg når du handler ind til din hund. Derfor sætter vi en ære i at udvælge de helt rette produkter, der understøtter en miljøbevidst livsstil og samtidig giver din hund den bedste forudsætning for et sundt og lykkeligt liv.

Alle produkter du finder i denne kategori er dermed både bæredygtige og allergiskånsomme.

Gør noget godt for klimaet og din hund 🌍

Hvorfor insektprotein?

Hvad er fordelene ved hundefoder med insektprotein?

Insektprotein – også kaldet det nye superfood er en proteinkilde med mange fordele. Først og fremmest er mængden af protein betydeligt højere end typiske proteinkilder, som eksempelvis fjerkræ og oksekød. Herudover er insekter rige på en lang række mineraler, sporelementer og vitaminer, såsom calcium, jern og vitamin B-kompleks. Foruden alle de næringsmæssige fordele er insektprotein det bæredygtigste valg – med andre ord, bidrager du altså til at passe på klimaet og vores jord, uden at gå på kompromis med kvalitet og sundhed.

Proteiner

Er livsnødvendige for, at opbygge muskler og kropsvæv og for næsten alle fysiologiske funktioner. Melorme og sort soldaterflue indeholder hh. 75% og 60% protein (tørstof) med alle essentielle aminosyrer til sammenligning med 40% ved oksekød (tørstof).

Laurinsyre

Insektfedtet fra sort soldaterflue indeholder 40% let fordøjeligt laurinsyre. Det er en let omsættelig energikilde, der også er kendt for sine antimikrobielle egenskaber i fordøjelsessystemet.

Mineraler og sporstoffer

Melorme og sort soldaterflue er rige på kobber, natrium, calcium, zink, fosfor og selen.

hundefoder med insekter

Vitamin B-kompleks

Sort soldaterflue er en fantastisk kilde til de 8 B-kompleks vitaminder. Herunder vitamin B 12, der ellers kun er at finde i fisk, kød, mælk og æg.

Calcium

Er minerealet, der sørger for at hjertet slår regelmæssigt. Desuden er det vigtigt ift. at opretholde stærke tænder og knogler. 100 g. insektmel indeholder samme mængde calcium som 6 glas mælk.

Jern

Producerer hæmoglobin, som sørger for at transportere ilt fra lungerne ud til kroppens væv, som muskler og hjernen. Insekterne indeholder mere jern end rødt kød.