Hvalp

Velkommen til vores hvalpe univers 💚

Vi sætter STORE krav til hvad der kommer i de små hundemaver. For vi mener at din hvalp skal have den bedste start på livet med noget af det sundeste foder og de lækreste naturlige godbidder der findes på markedet. Derfor er alle vores produkter nøje udvalgt til dig der ikke gå på kompromis med kvalitet.

Hvalpens ernæring lægger grundstenen for hele dens udvikling. 

Senest efter uge 8 får langt de fleste hvalpe fast føde. Især fra de fylder  2. måneder har de på grund af deres vækst et meget stort energibehov. Her er det naturligvis vigtigt at imødekomme hvalpens behov med afbalanceret og proteinholdig foder.

Hvalpe har brug for ekstra protein for at kunne vokse og danne kropsvæv. De spiser meget og gerne ofte. Men pas på med at overfodre din hvalp. En sund hvalp skal helst være velproportioneret og slank. Overvægt kan belaste bevægelsesapparatet og give udviklingsforstyrrelser. 

Vi bliver ofte spurgt hvor længe en hund skal have hvalpefoder (eller vækstfoder) og her er det vigtigt at rådføre sig med sin dyrlæge, da det kan være forskelligt fra hund til hund og fra race til race. Som tommelfingerregel kan man dog sige, at hunden skal være 90% færdigudviklet før den skal have voksenfoder.

Det er vigtigt at hvalpen får en god oplevelse når den skal spise. Sørg derfor gerne for at den får madro. Samtidig er det essentielt, at du finder smagfuldt og sundt foder, der dækker din hvalps behov.

Her hos GrønHund har vi udvalgt foder som ikke belaster din lille hvalps sensible fordøjelsessystem med unødigt fyld, men derimod kun består af råvarer de faktisk får gavn af og kan omsætte. Og så gør det ikke noget at vores produkter er så bæredygtige som de kan blive.