Om os - GrønHund

Grønhund er en familievirksomhed, med fokus på Co2 besparende kvalitets hundefoder, lavet på det nye superfood – insektprotein. Vi ønsker at gøre det nemmere for dig som hundeejer at træffe sunde og bæredygtige valg når du handler ind til din hund. Derfor sætter vi en ære i at udvælge de helt rette produkter, der understøtter en miljøbevidst livstil så langt fra masseproduktion, tilsætningsstoffer og klima-syndere som muligt.

Om os - grønhund
grønhund hundefoder med insektprotein
grønhund om os
om grønhund

Vores hjerter har altid slået for dyr og bæredygtighed. 

Da vi tilbage i 2015 fik en hund med foderallergi begyndte vores rejse, der endte med at blive til vores hjertebiks – GrønHund.  Allergi er et reelt problem flere og flere hundeejere oplever. Molly prøvede alverdens slags hundefoder, også de allergivenlige, uden god effekt. Først da vi faldt over foder lavet på insektprotein begyndte hun at få det bedre. Den konstante kløe forsvandt, maven kom i orden og Molly fik den flotteste, blanke pels. Her opstod ideen om at forsyne de danske hundeejere med sundt, naturligt og allergivenligt hundefoder, der ovenikøbet er klimavenligt.

 

Vi sætter stor pris på kvalitet. Alle vores produkter er nøje udsøgt, med bæredygtighed og naturlighed for øje. Vi arbejder kun sammen med europæiske producenter (langt de fleste er små producenter fra nabolandet Tyskland, som vi har et rigtig godt øje til). Vi vil gerne støtte andre små og grønne startups som os selv og lægger vægt på en god og tæt kommunikation med både vores leverandører og kunder.

Det er vores vision at gøre det nemmere at træffe de miljørigtige valg som hundeejer. Hos os finder du udelukket produkter som også egner sig til følsomme allergihunde.

Læs mere om alle fordelene ved insektprotein her.

"

Lad os sammen gøre en forskel for vores hunde og samtidig hjælpe med at passe godt på vores klode.

"