Når du handler hos GrønHund får du altid

Sikker online betaling med

SOOPA Healthy Bites – Banan og Jordnødder

35,00 kr.

Ikke på lager

SOOPA Healthy Bites – Banan og Jordnødder

Super lækre og sunde healthy bites fra Irske SOOPA.

Disse healthy bites er ikke bare sunde, de er tilmed kornfrie, allergivenlige og selvfølgelig lavet på 100% naturlige og vegane ingredienser. Her får du nogle rigtig sunde og fedtfattige godbidder til derhjemme eller til jeres træning. De kommer i en lille genlukkelig pakke, der er nem at have med på tur.

Med deres lave fedtprocent er SOOPAS Healthy Bites et godt valg i forbindelse med slankekur. Men de egner sig også fremragende til hunde der døjer med nyrer, lever eller bugspytkirtlen. Og selvfølgelig er de tilmed allergivenlige og let fordøjelige.

Fordele for din hund:

  • Banan: Rig på magnesium og fiber som er godt for din hunds fordøjelse.
  • Jordnøddesmør: Indeholder sunde fedtstoffer og E-vitamin, som er godt for hunde og hjælper til at holde pelsen sund og skinnende.
  • Kokosolie: Rig på E-vitamin og antioxidanter som støtter immunsystem. Hjælper med at opretholde en sund hud og pels. Kokosolie er en superfood rig på MCT’er, som øger din hunds hjernekapacitet.

Ingredienser:

Kartoffelmel, kartoffelfibre, veg. Glycerin, banan mel 4 %, calcium carbonate, Peanut butter 2% (fri for xylitol og palmeolie), kokosolie 1,5%

Analyse:

Protein 6,05 % , Fedt 5,27 % , Fibre 2,1  %, Aske 1,97 % , Vand 11,6 %

vægt: 50g

Når du handler hos GrønHund får du altid

Sikker online betaling med