Når du handler hos GrønHund får du altid

Sikker online betaling med

GOD-BID – Loppe og flåtgel til hundehvalpe og katte

199,00 kr.

En lækker og frisk aloe vera gel, som virker frastødende på lopper og flåter uden brug af giftstoffer.

Efter påsmøring minimerer gelens duft antallet af lopper og flåter. De flåter, der måtte nå huden, vil være ude af stand til at formere sig og vil hurtigt dø.

Produktet skal opbevares på køl og der bør anvendes spartel ved påsmøring, for at sikre at gelen forbliver hygiejnisk med en lang holdbarhed. Det anbefales ikke at stikke fingrene direkte i vandbaserede produkter, da det kan forudsage bakterievækst og mugdannelse.

Til hundehvalpe og katte.

Brugsanvisning
Med rengjort cremespartel tages en lille mængde gel op. Skrab gelen af på hånden og fordel gelen let mellemhåndfladerne, før du gnider gelen ind i pelsen, især på maven, på og omkring ørerne, på halsen eller ved “armhulerne” på hunde.

Produkter fra Central Care indeholder kun naturlige, bionedbrydelige ingredienser er håndrørte og fremstillet i Danmark.

Flåtmiddel til hunde: Citronverbena hydrolat(*), geranium hydrolat(*), neemolie(*), glycerin(*), cedartræsolie(+), citrongræsolie(+), lavendelolie(+), guarmel(**), plantaserve E (phenoxyethanol og ethylhexylglycerin), pulveriseret aloe vera(**).

Flåtmiddel til katte og hundehvalpe: Lavendel hydrolat(*), geranium hydrolat(*), destilleret vand, neemolie(*), glycerin(*), guarmel(**), plantaserve E (phenoxyethanol og ethylhexylglycerin), pulveriseret aloe vera(**).

(*) Organic

(**) Biodynamic

(+) Certified Pure Therapeutic-Grade® (CPTG®)

Gels fra Central er håndrørt i små portioner, indfarvet af naturlige ingredienser som neemolie og dufter af CTPG®-certificeret essentielle olier (til hunde: 0,54%; til katte: kan være spor af essentielle olier i blomstervandet) eller økologisk blomstervand, som kan føre til mindre variationer i gelens konsistens, farve og duft.

Gelen overholder Ecocerts krav for naturprodukter (minimum 95% plantebaseret ingredienser; minimum 10% af alle ingredienser skal være økologisk dyrket), og er i øvrigt helt fri for syntetiske parfume- og farvestoffer, nanopartikler og parabener.

Når du handler hos GrønHund får du altid

Sikker online betaling med